Miljövänligt fästingskydd och hyaluronsyra för din hund

Nu kommer sommaren med fästingar, och den som har otur kan råka riktigt illa ut. Värre kan det bli för hundar och katter som är betydligt närmare mark och natur än vi människor. Men vad finns det för fästingmedel som är bra och inte skadliga för våra älskade djur? Och var kan man få tag i detta?

Giftfritt och naturligt fästingskydd

De riktigt bra och hälsovänliga djurprodukterna inom fästingskydd är svåra att hitta, eftersom detta sortiment är mindre än ordinära produkter. Onlinebutiken Timotej&Andersen står ut i mängden med sitt speciella och naturliga sortiment inom både fästingskydd och andra områden – för både djur och människor. Butiken bygger på ett gediget intresse för miljövänliga produkter samt också djup kunskap för behoven hos häst, hund och katt samt människa.

Fästingskyddet Fixodida Zx™ är ett lysande exempel på inriktningen hos Timotej&Andersen. Det är en miljövänlig produkt, perfekt för din hund, och mycket effektiv mot fästingar. Fixodida Zx™ är noggrannt testad och håller fästingen på avstånd. Den innehåller Fulvosyra som är helt naturligt och inte påverkas av vatten. Barnen kan leka med djuren utan rädsla för att utsättas för gifter eller syror. Detta är en amerikansk och väl framforskad produkt som serveras i form av foder och är ett av de ledande tillskotten i Sverige. Dina hundar och katter får i sig både proteiner, vitaminer och mineraler av bara farten! Resultatet blir bland annat en blankare päls och stresståligheten förbättras. På sajten finns ytterligare högklassiga produkter för fästingskydd.

Hyaluronsyra – en väg till hälsa för din hund

Ger du din hund hyaluronsyra?

Hyaluronsyra har blivit ett modeord inom hälsa och skönhet, men det är mindre känt att hyaluronsyra finns i ledvätska för att bidra med smörjning till leden och för att minimera slitage.

Det innehåller ämnen som behövs för bland annat nybildning av ledbrosket, ligamenten och muskelcellerna. Hyaluronsyra minskar friktion i leder vilket gör att flexibilitet och rörelseförmåga blir bättre. Detta innebär att även din fyrbente vän kan hålla sig fysiskt aktiv och må bra.

Timotej&Andersen har utmärkta lösningar för att smörja hundens leder. Hyaluron Working Dog, Hyaluron 365, når leden på några timmar och innehåller flera leduppbyggande ämnen, speciellt för hundar som arbetar och lite äldre hundar. Det är normalt att det tar cirka en vecka innan man kan se en förbättrad rörlighet. Hyaluron 365 tillför de viktiga ämnen som inte kroppen producerar tillräckligt mycket av när hunden blir äldre, och som behövs för musklerna. Den arbetande hunden drar nytta av hyaluronet då det bidrar till att minska slitaget eftersom brist på just hyaluronsyra kan vara en grundorsak till slitage. Dessutom främjas nybildning av ledbrosk och muskelceller och påverkar kroppen inifrån. Många andra ledpreparat tar inte hand om orsaken, slitaget, de är ofta enbart reparerande.

Timotej&Andersen – himmelriket online

Den här butiken är rena himmelriket för den som söker högklassiga och miljövänliga produkter. Det är viktigt att kunna krama sin hund utan att behöva vara rädd för kemikalier, och dessutom utsätta hunden för dessa. Timotej&Andersen är väl värda att upptäcka, de är annorlunda, pressar gränser i sin mission att ha trygga och säkra produkter – och det är en spännande butik att klicka sig igenom. Gör det du också!

Leave a Reply

bookshelf